Kismamák, kisgyermekes szülők és gyermekvállalás örömei előtt álló fiatal párok számára szolgál információkkal az anyák napján a Világhálóra lőtt, első „családbarát” vajdasági magyar hírportál. Tómó Margarétának, a portál fő- és felelős szerkesztőjének, a portál Magánvélemény rovatába írt köszöntője szerint ez a honlap többek között azért jött létre, hogy információt szolgáltasson a szülőknek, hogy a szülők elmeséljék egymásnak a történeteiket, hogy a szülők tanácsokat kaphassanak az oldal szakértőitől.

babamama.jpg

Az oldal témái között szerepel többek között a családtervezés, a fogamzásra való felkészülés, de olyan minden érintett szülő számára komoly problémákra is választ próbál adni, mint a vetélés, a meddőség, a lombikprogram, az örökbefogadás, illetve a fogamzásgátlás. A klasszikus híreket tartalmazó „rovaton” kívül az oldalon különböző gyermekszületéssel kapcsolatos ügyintézésben is támaszt biztosít az ide látogató szülők számára, de ezenkívül gyermekek, illetve fiatalok számára kiírt pályázatokról is tájékoztatja az olvasót.

A portálon megtalálgató baba-mama szakácskönyv keretében külön figyelmet tanúsítanak a babák és a kismamák étrendjének a mind változatosabb kialakítására, a Kreatív műhely opció alatt pedig a gyermekek számára festőkönyveket tölthetünk le, de találunk itt meséket, versikéket és gyermekdalokat, készségfejlesztő játékokat, s portál szerzői arra is tanáccsal igyekeznek szolgálni, hogy milyen játékokkal is lepjük meg csöppségeinket. A programajánló keretében pedig aktuális adai, zentai, magyarkanizsai, szabadkai és topolyai gyermekprogramokat ajánlanak a látogatóknak. 

 

 

Címkék: család magazin magyarság gyermekvállalás családtervezés Vajdaság a hónap honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr376119737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása