A hónap honlapja:Press Szó

 2014.04.22. 13:15

 Minden új vajdasági magyar honlap megjelenése külön örömöt jelent a szerző számára, mivel ez is azt jelenti, hogy mégis mozog valami a nagy fene bácskai, bánáti és szerémségi porban.

 

presszo.jpg

 

 

 Azonban a Press Szó megjelenése viszont és folyamatos frissülése még nagyobb boldogsággal tölti el szívemet, mert többnyire azok az ifjú, tehetséges kollégák írják, akik a Képes Ifjúság hasábjain futó Árok-rovatnál kezdték el bontogatni szárnyaikat, s már bebizonyították tehetségüket és rátermettségüket, most pedig a méltó helyüket keresik a média színterén itt Vajdaságban, illetve az anyaországi sajtóban is. Ami a leglényegesebb az egészben az, hogy ugyan közülük többen elrugaszkodtak a tartományunk területéről: Szegedre, Budapestre, vagy pedig még távolabbi tájakra, de megmaradtak vajdasági szellemiségűnek, s a Magyarországon és a nagyvilágban szétszóródott (nem kevés) vajdasági magyar orgánumává, szócsövévé szeretnének válni, mindezt a civil értékrendek szellemében művelve, az ideológiai elvárások helyett továbbra is olyan szakmai elveknek megfelelve, mint amilyen a kreatív témaválasztás és az alapos, minőségi feldolgozás.

 

Címkék: portál magazin magyarság újságírás ifjúság anyaország Vajdaság Szó Press Képes Ifjúság Presszó Árok Ferenc a hónap honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr426068179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása