Szinte mindenki ismeri a Monty Python-társulat, Brian élete című, örökbecsü filmjének azon jelenetét, amikor a rómaiak ellen terrorista akcióra készülő Júdea Népe Front tagjai azon agyalnak, hogy mit is adtak a zsidó népnek a rómaiak? Amennyiben nem, íme a jelenet:)

No de ebben, az előző bejegyzésünkhöz lazán kapcsolódó írásunkban véletlenül sem az abszurd humor szellemi atyjaival szándékozunk foglalkozni, hanem az I. Világháború centenáriumára emlékezve Szarajevóban, Bosznia és Hercegovina fővárosában teszünk egy virtuális látogatást a Google Maps interaktív térképe segítségével, amelyen az Osztrák – Magyar Monarchia által felépített, szebbnél-szebb épületek vannak feltüntetve (a szerbhorvát nyelvet ismerők előnyben!

sarajevo.jpg

 

 

 

 

 

Címkék: térkép történelem nagy háború I. világháború Google Maps WW1 Sarajevo Szarajevó

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr586436317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása