A South Park című sorozatot gondolom senkinek sem kell bemutatni. A képzeletbeli coloradói kisvárosban élő négy alsó tagozatos srác ((Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick) s a többi lakos kalandjait bemutató animációs sorozatot 17 éve vetítik változatlan sikerrel, A szatirikus, nem egyszer társadalombíráló gondolatokat is megfogalmazó sorozat hőseivel mi is találkozhatunk, s sétálhatunk is egyet a városkában

southpark.jpg

Ugyanis egy igencsak pihentagyú kockafejekből álló csapat  a virtuális térbe helyezte South Parkot, s annak hőseit, s így az Oculus Rift virtuális szemüveg, vagy pedig a böngészőnk segítségével bárki sétát tehet Stan, Marsh, Kyle, Eric és Kenny szülővárosában. Az igazi élményt természetesen a csodakütyü segítségével érhetjük el, de sajnos, ahogyan a kerítés sincs kolbászból, ezért Oculus Rift sem terem minden fán, így kénytelen vagyunk beérni a „Teszkó-gazdaságos” böngészős változattal, amelynek megtekintéséhez ajánlatos letöletnünk az Unity Web Player legújabb verzióját is. A honlap készítői egy stílusos easter egg-et is elrejtettek az oldalon, de ahelyett, hogy a poént lelőjem, inkább csak annnyit árulok el, hogy a sétátok során nézzetek el a templom felé is:) Mielőtt elindítanánk a projektumot, érdemes elolvasni azt is, hogy miképpen is született meg a maga nemében rendhagyó oldal, s néhány fotón keresztül ízelítőt kaphatunk az oldal elkészítésének a kulisszatitkaiból is.  

 

 

Címkék: játék szórakozás televízió virtuális valóság Oculus Rift

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr936517513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása