Tévézz okosan

 2014.07.15. 10:08

Napjainkban a kábeltelevíziós szolgáltatónknak köszöhetően számos televíziós csatorna közül válogathatunk. Ez viszont még inkább megnehezíti számunkra, hogy rátaláljunk a minőséges műsorokra. Legtöbb esetben ugyanis televíziónézés helyett a távirányítónkkal kapcsolgatunk a csatornák között, s így ahelyett, hogy belemélyednénk egy-egy műsorba, az egész esténket bosszankodással töltjük el. Ezen próbál segíteni a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség megbízásából elindított Tévézz okosan  honlap, amely fő célkitűzése és küldetése az, hogy a nézők könnyen eligazodjanak az óriási csatornakínálatban, hogy megtalálják a számukra érdekes és mínőséges műsorokat, de ezenkívül a tananyaghoz kapcsolódó ismeretterjesztő műsorokat is népszerűsítik. Az oldal szerkesztői interaktív játékokkal is előrukkoltak, de tájékoztat minket a tévézéshez kapcsolódó technikai újdonságokról is.

okosteve.jpg

 

 

Az oldalon a klasszikus programajánlón kívül a tévézéssel kapcsolatos intelmeket is megfogalmaztak a legkisebbek számára, de a gyermekek számára könyvajánlót, és vicces-játékos videókat is elérhetővé tettek a szerkesztők. Külön szekciót képeznek a szülőknek szánt információk, amelyek segítségével tartalmasabbá tehetik csöppségeik szabadidős tevékenységét is. 

 

Címkék: portál televízió ifjúság

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr176510089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása