Gondolom, hogy mindenki ismeri Klapka György, Vámház körút 9 reklámját, amely, valljuk be, hogy egyszerűségől fakadó nagyszerűségében, finoman szólva is bemutatott a különböző látványos reklámfilmekkel és szlogenekkel operáló marketinges cégeknek. A Skifree Online maga nemében ugyanezzel az egyszerűséggel próbálja felhívni a figyelmet az éghajlat változás veszélyeire.

skifree.jpg

 

Az oldalon lényegében Chris Pirih a Microsoft programozója által 1991-ben, odahaza összetákolt, de későbbiekben népszerűvé váló síelős játékát játszhatjuk végig, a különbség csupán az, hogy miután, az akadályok közt szlalomozva szerencsésen végigmentünk a pályán, nem egy téli szörny gyomrában végezzük, hanem a vízbe esünk, s a képernyőnkön pedig egy szöveg jelenik meg, amely arról tájékoztat minket, hogy a téli szörny ugyan nem létezik, de aa globális felmelegedés veszélye igenis fenyeget minket, s amennyiben továbbnavigálunk, a következő oldalon tanácsokat kapunk annak kapcsán, hogy miképpen is tudunk fellépni a bolygónkat fenyegető veszéllyel szemben, majd pedig ha úgy akarjuk, újrajátszhatjuk a játékot. 

Címkék: játék online www éghajlat változás Számítástechnika World Wide Web

A bejegyzés trackback címe:

https://internetia.blog.hu/api/trackback/id/tr996141929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása